Genderově vyvážená cesta do pekel

5. 11. 2018 8:04:36
Původní myšlenka ženské emancipace (jako ostatně spousta jiných pozitivních záměrů v dějinách) již dávno zmutovala do maligní formy.

GENDEROVĚ VYVÁŽENÁ CESTA DO PEKEL

K tomu, aby civilizace přestala být konzistentní a odolná proti vnějším vlivům, bylo v historii použito již mnoho metod. Nejvíce účinné se však ukazály ty, které dovedou postavit proti sobě různé vrstvy obyvatel.

Staromarxisté k tomuto účelu používali společenské třídy, neomarxisté pak vnucenou multi-kulti metodu, která velice spolehlivě vede k něčemu úplně jinému, než k harmonickému soužití mezi kulturami.

Poštvat madší proti starším a děti proti rodičům byl oblíbený způsob jak bolševiků, tak i nacistů, přičemž Lenin ani Hitler nebyli zdaleka první, kterým se to povedlo poměrně snadno a to za pomoci vrozených mechanismů pubertálního vzdoru. Nyní rovněž vstupuje na scénu fenomén, co se dá pro tyto účely použít stejně snadno jako kámen do praku, kterých se u cesty válí dostatek a netřeba je složitě hledat:

Boj pohlaví sice není myšlenka úplně nová, jen její operativní potenciál dozrál díky novým technologiím do masové podoby. A zatímco využívání menšiny LGBT jako munice proti tradiční struktuře společnosti má omezenou účinnost a občas budí i společný pocit odporu, metody jak POŠTVAT ŽENY PROTI MUŽŮM mají mnohem širší záběr i spektrum možností.

Původní myšlenka ženské emancipace jako ostatně spousta jiných pozitivních záměrů v dějinách již dávno zmutovala do maligní formy. Všemožné prosazování kvót na zastoupení v čemkoli už začíná znechucovat i část ženské populace, která si tuto formu pozitivní diskriminace nevyžádala a v některých případech jí dokonce uráží.

České ženy mají naštěstí vůči nově zaváděné ideologii silnější imunitu a větší nadhled, než je tomu západním směrem. Přesto mají snahy sociálního inženýrství i u nás jisté výsledky – pomalu narůstající vzájemnou averzi mezi oběma skupinami i klesající natalitu(obětovanou kariérnímu postupu), aniž by si byla většina zůčastněných vědoma, odkud vlastně vítr vane...

Že by snad šlo o dobrý úmysl všech těch aktivistů a iniciátorů? Jenže i takovými je dlážděna cesta do pekel, zvláště když se objevují dvě na první pohled protichůdné tendence, které paradoxně vůbec nejdou proti sobě, ale ruku v ruce rozkládají přirozenou strukturu společnosti.

První z nich je urputná snaha ignorovat přirozené rozdíly mezi pohlavími, která pomalu přerůstá v jejich postupné vyhlazování v zájmu... no, vlastně čeho?

A na duhou stranu - když je potřeba, tak se rozdíly naopak zdůrazní ve smyslu, že muž má automaticky silnější tělesnou konstituci a proto se musí na ženě dopouštět primárního násilí. Pokud však on sám dostane od ženy pěstí, je to roztomilé, či dokonce žádoucí, neboť se jedná o akt kompenzující jeho nespravedlivě vrozenou dominanci, způsobenou testosteronem.

Přeraženým nosem od hysterické partnerky se muž většinou nechlubí, aby se ještě nedočkal výsměchu od svých jednodušších kamarádů, které v tomto postoji naše pokroková společenost podporuje s dodatkem, že k tomu ženu vyprovokoval svojí brutalitou.

Ano, jde do jisté míry o nadsázku a je jasné, že ještě nejsme tak daleko, že by touto masáží byla ovlivněna dostatečně velká část populace, aby mohlo dojít k nevratným změnám. Bylo tedy nutno přistoupit k dalšímu kroku:

Pokročilá pseudohumanistická výchova dokázala šikovně využít paradoxu, známého, jako - Efekt náhradního viníka – případ, kdy se určitý vzorek žen často i dobrovolně podrobuje islámským pravidlům šaríja, které ženu ponižují už z principu, že má poloviční hodnotu, přičemž se ale za toto ponížení musí někomu pomstít. A ten někdo je pak onen ZLÝ BÍLÝ MUŽ z naší nenáviděné Evropské civilizace. Jak je to možné? Nezáleží tolik na tom, co kdo činí, ale na koho se smí ukázat prstem.

Pro mnoho uší to opět bude znít konspiračně, bohužel náš dosavadní obzor se pomalu naklání a pokud si nedáme pozor, následující vývoj může vypadat následovně:

Přežitý model: Žena – rodička – může dát najevo slabost – nemá projevovat iniciativu – má se spolehnout na muže. Muž – živitel - ochránce – musí projevovat iniciativu - nesmí dát najevo slabost.

Přechodné období: Žena – partnerka – může dávat najevo slabost i projevovat iniciativu. Muž – partner – musí projevovat iniciativu – neměl by dávat najevo slabost(pořád dobře ví, že unavené a raněné kusy se likvidují)

Cílový stav: Žena – mstitelka – musí projevovat iniciativu i slabost v maximálně výhodné kombinaci. Muž – pachatel – musí a zároveň nesmí projevovat iniciativu – za obojí bude trestán – je povinen dát najevo slabost, aby byl odhalen a zlikvidován, jako vadný kus.

Vyjímky z tohoto pravidla jsou opravdoví despotičtí tyrani, vůči kterým si ženy nedovolí projevit jakýkoli odpor, nebo naopak mužské květinky, které si některé mstitelky pěstují jako kompenzaci svého babochlapovství, aby se pak ještě více mstily na těch, kteří do těchto extrémů nepatří. Ti první(d.t.) spadají převážně do nové priviligované menšiny-většiny, která se připravuje na převzetí moci a ti druzí(m.k.) pochopili, že změkčilost je v dané situaci vhodnou metodou přežití ve formě domácích mazlíčků.

Zákonitě pak bude vzrůstat počet nespokojených žen, které ještě nepodlehly indoktrinaci a díky tomu nemohou najít odpovídajícího partnera, neboť nestojí o despoty ani květinky-mazlíčky a zbytek normálních mužů raději uteče mezi eskymáky, aby se vyhnuli soužití se mstitelkami. S jejich drzým reptáním si však nové feministické oddíly časem jistě poradí...

Ale vážně - jako další hřebík do rakve je genderové šílenství dobře načasováno i když se může někomu zdát, že se jedná o pokrok, co nám zajistí novou a radostnou budoucnost. Do cesty tomuto pokroku se nesmí stavět nic 'přežité a zastaralé' a na index se pomalu dostávají i pohádky pro děti, jako třeba ta 'O Popelce', či 'O Sněhurce', které dětem poskytují 'nežádoucí genderový vzor'.

Jistě, že tradiční společenské role obou pohlaví byly v mnohém svazující, nicméně obyvatelstvo si na ně do určité míry zvyklo už proto, že vymezení bylo víceméně čitelné. Současný trend ale směřuje spíše k nečitelnému chaosu a nejistotě, ve které je riziko uvažovat samostatně. Řízení tohoto chaosu pak ještě rádi přenecháme těm všem odborníkům, kteří ho vytvořili.

Fr. Filip Dvořák

(autor je publicista, rocker a dobrodruh)

https://www.facebook.com/frantisekfilip.dvorak

Autor: František Filip Dvořák | pondělí 5.11.2018 8:04 | karma článku: 39.35 | přečteno: 2287x

Další články blogera

František Filip Dvořák

Kdopak nám tu rozeštvává lidi ?

Úhybný manévr uličníka, co potají vypustí pšouk a rychle se vytratí z místa činu, aby byl mimo podezření - ustavila naše vláda na běžnou politickou praxi.

7.9.2023 v 8:11 | Karma článku: 30.58 | Přečteno: 1763 | Diskuse

František Filip Dvořák

Patologie - cesta k moci

Civilizační choroby jsou na vzestupu, Sociální napětí si vybírá svou daň. A vůli k uzdravení má organismus jen tehdy, pokud průvodní 'výhody' nemoci nepřevládnou nad jejími příznaky

14.7.2023 v 8:15 | Karma článku: 28.58 | Přečteno: 1612 | Diskuse

František Filip Dvořák

Pravidlo velkého a malého násilí

Když se konflikt řeší pěstí, nikdo nečeká, že to skončí podepsanou mírovou smlouvou. Pepa se v hospodě popere s Frantou, ráno si podají ruku a pivo se točí dál... Ale to je chyba - propásli jsme netušené možnosti

2.5.2023 v 8:30 | Karma článku: 29.12 | Přečteno: 1437 | Diskuse

František Filip Dvořák

Občan jako nepřítel státu

Stát to myslí vždycky dobře a jediný kdo mu to kazí jsou jeho občané. Proto by je chtěl mít nejraději v instantní formě, neboť přirozené lidské zdroje musí projít relativně pracnou úpravou

15.3.2023 v 8:00 | Karma článku: 35.15 | Přečteno: 1414 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Jindřich Kubánek

Zkreslené vidění - Návod k použití

Každý si myslí, že mozek má a že ho používat umí. Přesto stačí, když ztratí klíč od bytu nebo založí kamsi brýle, aby vše ztratilo smysl a začala panika a zoufalství.

29.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 54 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Takže Velký pátek

Čtu radostné ódy na Velký pátek a trochu mi trnou zuby. Tedy stručně: na Velký pátek předhodila jedna náboženská parta vrchnosti nepohodlného proroka inovující party a okupační mocnost ho na nátlak jeho souvěrců nechala popravit.

29.3.2024 v 11:16 | Karma článku: 16.98 | Přečteno: 228 |

Rudolf Pekař

Velikonoce nebo svátky jara a tolerance?

Připomínka jara nám přináší příjemné počasí, kvetoucí zahrady a zároveň i změnu názvu Velikonoc na Jarní svátky či Svátky jara. Jaký to má důvod?

29.3.2024 v 10:56 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 49 | Diskuse

Vlastík Fürst

Velkopáteční zastavení může prospět i ateistům

Velký pátek není v naší zemi svátkem moc dlouho. Volný den máme až od roku 2016. Otázkou je, jak s tímto volnem naložíme. Můžeme vyrazit na nákupy či za zábavou, nebo je možné se rozhodnout, že ho budeme „slavit“.

29.3.2024 v 9:05 | Karma článku: 11.27 | Přečteno: 142 | Diskuse

Karel Trčálek

Fialova vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že se v Česku už žije líp!

ANO, bude líp! Pan premiér se opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost je však nutné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou

29.3.2024 v 8:16 | Karma článku: 19.50 | Přečteno: 259 | Diskuse
Počet článků 43 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1648

Publicista, rocker a dobrodruh Dříve: Reflex, Český deník, Metropolitan Nyní: Neviditelný Pes, Pravý prostor

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...