Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Udavač je udavač, za každého režimu.

Ať se dneska jmenují jak chtějí.

5 0
možnosti
MS

Máte naprostou pravdu. Jak se přesně jmenovat po zavedení EET ten portál kam lidi jako vy chodili udávat živnostníky?

4 0
možnosti
VH

No - a abychom do naposledy zmiňovaného stádia nedospěli, dáváme najevo, že nechceme nejvyšší státní funkcionáře, pohrdající ústavou, zákony, soudy i morálkou. Protestujeme proti vykrádání demokracie dvěma usurpátory (Němci, ba ani svět nevěřili vážnému nebezpečí, které bylo zřejmé již v polovině 30. let). Nechceme náhlé, nezdůvodněné změny na ministerstvech pro demokracii zásadních, ani v jim podřízených organizací. Musíme se bránit, když jsou naše úřady paralyzovány a nejsou schopny zabránit rozkrádání (projevující se například nedůvodným přidělením dotací).

Nikoliv udavači (jak se někteří, netušící, co je demokracie, domnívají), ale lidé, snažící se zachránit s naší demokracie a právního státu co lze se spojili. Připojte se ostatní!

3 0
možnosti
PK

No, bohužel strach něco řící co není v souladu s mainstreamem narůstá a lidé se obávají vyřknout co si myslí, počínají inkluzí konče imigranty, je to hloupé zlo. Navíc díky politikům, zde existuje příklad takovéhoto chování pro národ, viz piráti a jejich žáloby do Bruselu. Rv

8 1
možnosti
Foto

Piráti nežalovali, ale podnět podala Transparence International a udělala velmi dobře.

3 2
možnosti
Foto

Když oznámím, že v prodejně jedna osoba krade zboží jsem také k opovržení hodný udavač ???

6 0
možnosti
JS

Ano, ale můžete být sám na sebe hrdý.

1 0
možnosti
MB

Doba se mění - principy setrvávají. Kemr pomáhá pánovi z Edelstadtu a na Pize si prodlužuje svůj Živnostenský list. Sype to! Piza se stává i výnosnou v řetězci pochutelnosti, další zase zřizují Dermatologické kliniky! Sype to ! Jidáš Iškariotský, jako mezi prvními pochopil, že Informace je zboží! Tedy ji prodal, výnos nic moc - 30 Stříbrných. Další se inspirovali a taky informovali = Zrodil se Bureš. Výnos lepší - Miliardovej Brouk - Když se rozlobí, bude zlý ! Zákon nám ukládá - Nešvary oznamovat k prošetření. Piráti tedy do Vatikánu oznamují, že výnos Odpustků je sice objemný, ale zase to Jednotlivec zneužívá! Dělají to blbě, nepoučili se. Měli to předložit Burešovi - Lukrativní státní posty, by je neminuly! Nová doba - Nová hesla. Současní udavači, kteří udáváte udavače minulého - Spojte se ! Sám udavač minulý je dotčen a dožrán! Tož oni mne tady udávaj ! Jak nemravné a podlé! Nicméně je akční a zse něčím haraší, co zase proboha dělá? Vyráží zpoza rohu a něco smýká - Mocný dřevěnný kříž! Jeho očka kmitají a vyhlíží si dobré místo, kam by se s ním vstyčil ! = Co se od Iškariotského - Edelstadtského - Vlastně změnilo ? ... :-)

2 0
možnosti
MB

Čau Arnolde při pondělku! Práská se furt. Jsem rád, žebyli napráskáni i Miliardáři z Blešího trhu v Praze! Mocný daňový únik ze Státní kasy byl zachráněn! Po otci mám taky Rarity. Odznaky fabrik. Taky sbírku Leninů! Rodič to shromáždil Lenin malý - větší - největší. Fakt, je toho asi 21 ks! Nikam na trh, nemohu jít, napráskali by mne - Tak jsem to tedy prásknul na sebe sám ! ... :-)

2 0
možnosti
AL

Udavači všech zemí - spojte se!

17. 06. 2019 8:05:00

Za dobu lidské existence se udávalo za všechno možné. Udání a obvinění z politických důvodů patří mezi ta nejstarší v dějinách a jejich účelovost ...

------------------------

Odnepaměti se těmto hm lidem říkalo udavači nebo práskači. Za bývalého režimu byli opovržení hodni a také to někdy oprávněně schytali.

Kdežto dnes se staví do role jakýsich "hrdinů" a nebojí se tím ani chlubit.

Poznáte je lehce, ............................................ říkají si Elfové.

5 1
možnosti
Foto

Už jste se spojil? ;-D

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS