Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V Ceskych zemich, neboli zemich byvale Koruny ceske bych rad upozornil jeste na jednu karmu. Je to cesky sovinismus vudci Morave a Slezsku a jejich totalitni likvidace, ktera se ve vladnich spickach povazuje pri dnesni cechizaci statu za uzavrenou. Omyl! Zvlaste moravsky narod a etnikum se dnes probouzi a v budoucnu si rekne o sve. Dnes je jeste cas si tyto zla uvedomit a napravit. Pokud ale nebude chut a tento nacionalisticky sovinismus bude pokracovat, muze se stat, ze cesky stat bude opravdu jenom cesky a pouze v Cechach.

1 2
možnosti

Dobre cteni jako pricina a pochvala jako nasledek. Takze ona povestna karma. Jenze ono s tou karmou to nemusi byt tak jednoduche. Jak sam v zaveru pisete, karma cehokoliv se da vychylovat na ruznou stranu. A ted je otazkou, zda i to vychylovani je vlastne soucasti puvodni karmy. Nejspise to bude potrebovat pomoc v podobe Fernetu, par dobrych pratel a vlaheho letniho podveceru a noci.

0 0
možnosti

Závěr je hodně dobrý :-)

1 0
možnosti

Dobrý den, pane Dvořáku, karma za trefný výčet situace v některých zemích. Ovšem, pokud jde o tu karmu, o které se mluví v článku, to už spíše věřím vysvětlení, které mají muslimové. Že současné dění je možné díky tomu, že Alláh vymazal Evropanům mozky. Ale pokud přistoupím na vaši hru na karmu, tak ve výčtu těch zemí chybí ještě Rusko, které se rovněž "vyznamenalo". A jak se mu to vrátilo? Putin se musel domluvit s Čečenci, že oni budou předstírat prohru ve válce, za což si mohou budovat chalífáty dle libosti a Vladimir (ani nikdo jiný) proti tomu ani nepípne. Málo se ví, že situace v Rusku je přinejmenším stejně kritická jako ve Švédsku nebo Británii, jen se to zatím snaží zastřít afektovaným nacionalismem.

1 0
možnosti

L93u39d78ě49k 83T80o82n76d27r

26. 6. 2018 10:14

Rusku se karma vrátila v podobě V.Lenina, Stalina, Trockého...

1 1
možnosti

S článkem naprosto souhlasím. Taky by mne zajímalo, jakou karmu mají USA, když za svoji existenci vedou nepřetržité války po celém světě.

2 0
možnosti

L23u96d68ě27k 27T90o46n46d75r

26. 6. 2018 10:26

To není přesné. Až do 2. sv. války byly USA neutrální zemí a války nevedla (když nepočítám tu občanskou). A 2.sv. válkou si mohli svou svou karmu naopak vylepšit, protože pomáhali osvobodit svět od nacismu a japonského šílenství. Jenže pak zjistili, že kromě "dobrého skutku" jim válka na talíři přinesla možnost získat celosvětovou politickou a ekonomickou moc a nadvládu. A touha po moci je ten ďáblův pamlsek, po kterém dychtivě skočili - a který budou muset teprve zaplatit. Zneužití vrcholné moci, to je ten karmický dluh USA, na který jim jednou příjde faktura k zaplacení.

1 0
možnosti

R23a27d88e31k 80S71e92m58a

26. 6. 2018 8:41

zbytečné sebemrskačství. za "špatnou karmu" Evropy mohou její vůdci a všeobecný blahobyt, nikoli jakýsi bůh...

1 0
možnosti

To není sebemrskačství. Vy tomu jednoduše nevěříte, ale to neznamená, že to tak není.

1 0
možnosti

Hmmm,hodně dobré počtení,souhlas a samozřejmě karma.R^[>-]

5 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1681x
Publicista, rocker a dobrodruh Dříve: Reflex, Český deník, Metropolitan Nyní: Neviditelný Pes, Pravý prostor

Seznam rubrik