Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IC

Právě jste pane Fábik doložil, že o vás se v blogu píše. Vy nemáte svou hrdost, úctu k sobě, k Česku?

0 0
možnosti
JF

Nedá mi to a musím reagovat. Máte svatou pravdu. Je však nutné detailně problém pojmenovat . Nejsem příznivcem Ruska ani USA. Obě případná spojenectví mají své klady a zápory, jako vše. Pokud však kdokoliv naznačí, pak okamžitě lidé reagují jako pan Jiří Walter. A to bez urážky. Několik desetiletí se zde pěstovala nenávist k Rusům. Nyní k USA . Proč náš národ potřebuje neustále hledat viníka. No řekl bych jednoduché. Nemáme Národní a občanskou hrdost. Nejsme ochotni nést riziko rozhodování a sami si zvolit cestu. Ani USA ani Rusko nevyvolá válku k ovládnutí České Republiky. Vlast si dokážeme zničit sami svou vlastní leností a nezájmem o politické dění v naší Vlasti . Hrdě tvrdíme , že jsme středem Evropy. Ptám se, proč se kolem nás dokáží zvednout masy v celé Evropě? A co u nás ? Ano jsme chudí národním cítěním : Děkuji za pozornost.

2 0
možnosti
JW

Jen dodám, mohu souhlasit. Co ale myslíte, že pozvedne více národní sebevědomí. Když třeba Němci, Švédové atd. si vytknou za cíl, že zvládnou migrační vlnu a migranty a zatím to zvládají? Ano. Zvedli se. Nebo ustrašené příspěvky vyděšených občanů Čech, kterými se to i zde jen hemží. Přitom uprchlíka viděli tak akorát na obrázku. Není to pěkný příklad, jak odvést pozornost od zdejšího politického dění?

0 0
možnosti
AL

Holt se ukazuje, že bez vztahu k víře se nám věci rozpadají pod rukama...

0 0
možnosti
JW

Takže dějiny nelze svěřili výhradně odborníkům, neboť se zříkáme možnosti toto naše dědictví samostatně zhodnotit a využít.

To už tady bylo za obrozenců a Nejedlého. Dokonce jsme si podle falešných "Rukopisů" vymalovali náš svatostánek - Národní divadlo.

A v jakém žoldu pracují? Ten pojem v žoldu byl v každém Rudém Právu nejméně desetkrát. Je to jasné. V žoldu amerických imperialistů, sionistů a válečných štváčů za Západu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1681x
Publicista, rocker a dobrodruh Dříve: Reflex, Český deník, Metropolitan Nyní: Neviditelný Pes, Pravý prostor

Seznam rubrik